top of page

SAV voor Elza

Misschien heb je in deze weken al eens een bericht voorbij zien komen over Elza. Elza (41) kreeg twee jaar geleden borstkanker waarvan ze herstelde. Helaas nu twee jaar verder is het weer terug en is ze hier in Nederland uitbehandeld.

Elza is mijn lieve buurvrouw en vriendin, helaas gaan deze berichten over haar. Het is vreselijk om dit van dichtbij te moeten zien. We hebben zo'n speciale band met Elza, Elt en Stach gekregen sinds ze buren zijn geworden. Een bijzondere band die we ook delen met mijn andere buren Annelies, Hugo, Jorrit en Maya. Het is zo fijn om dit zo dichtbij huis te hebben.

In maart hebben we onze band gevierd met een klein reisje naar Limburg, toen had Elza al wel klachten maar kreeg ze goed nieuws vlak voordat we weg gingen. We hebben zo genoten. Een bijzonder cadeautje was het achteraf gezien want snel daarna bleek het toch helemaal anders te zijn. Het was wel foute boel, zo fout dat ze hier in Nederland niets meer konden doen voor haar. Een grote shock.

Maar Elza geeft niet op, in Duitsland zijn er nog wel mogelijkheden en die grijpt ze met beide handen aan. Helaas worden deze behandelingen niet vergoed en moet zij alles zelf bekostigen. Om Elza hierbij te helpen is haar familie een crowdfunding gestart. Natuurlijk ga ik met mijn bedrijf en netwerk alles doen om ook mijn steentje bij te dragen.

September zal binnen SAV in het teken staan van Elza. We slaan de handen in een en starten verschillende acties om zoveel mogelijk geld op te halen.

- Actie Proeflessen.

De opbrengst van alle proeflessen in september gaat volledig naar Elza.

- Dansmarathon.

Voor de dansteams houden wij een dansmarathon. We hopen op een boel deelnemers die zorgen dat ze door familie, buren en vrienden per dans gesponsord worden met een geldbedrag (net als een sponsorloop). De marathon begint om 16.00 uur met kids tot 12 jaar, die tot 20.00 dansen. Vanaf 20.00 uur is het de beurt aan iedereen boven de 12 om door te dansen tot middernacht!

- Open Outdoor Yoga

We houden een open Outdoor Yoga les. Hiervoor zijn wij nog druk in gesprek met andere partijen die ons hier bij willen helpen. Ook zoeken we nog iemand die hierbij live zou willen/kunnen zingen. Het gaat om kleine, rustige nummers. Ken of ben jij iemand die dit zou willen? Dan horen wij dat graag! Meer informatie over dit initiatief volgt.

Heb jij ideeën, tips, een netwerk, handjes die iets willen doen, hulp in iedere vorm is van harte welkom!


Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page