top of page

Ons eigen opleidingscentrum!

25-2-2020

Wauw, wat een weekend! Afgelopen weekend gaven wij voor het eerst de opleiding Docent Aerial Yoga en wat was het leuk!! We hebben onszelf samen met een aantal enthousiaste dames drie dagen lang opgesloten in onze yogastudio. Ik denk dat niemand had verwacht dat het zo leuk, gezellig en leerzaam zou zijn. Graag vertel ik jullie wat meer over de aerial academie, de opleiding en over alle voorbereidingen.

Aerial Academie.

Inmiddels ben ik al een poos bezig met het opzetten van de Aerial Academie. De website bestaat al een jaar en zolang ben ik ook al bezig met het maken van de cursussen maar ook met het opzetten van de webshop. De aerial academie is namelijk een opleidingscentrum EN shop voor aerial sporten. Het opleidingscentrum verzorgt verschillende opleidingen in yoga en pilates. Daarnaast verkopen wij de aerial doeken en benodigdheden.

De shop.

In onze webshop kun je verschillende betaalbare doeken in alle maten en kleuren krijgen. We verkopen Aerial doeken maar ook massagedoeken. Toen ik begon met Aerial Yoga kwam ik erachter dat er weinig sites in Nederland zijn die de yogadoeken verkopen. Tenzij je de hoofdprijs wilt betalen. Ik dacht.. dit moet toch anders kunnen? Omdat ik veiligheid wel erg belangrijk vond, durfde ik niet een doek uit het buitenland te bestellen. Ze staan natuurlijk goedkoop op sites als aliexpress maar ook veel artikelen op bol worden verkocht door partners waardoor je niet weet waar de doeken dan vandaan komen. Je hangt toch met je hele gewicht in zo’n doek, en in mijn geval hangen ook mijn leerlingen in deze doeken. Je wilt het niet hebben dat er dan iets mee gebeurd. Dus… ik ging op onderzoek uit. En ik kan je beloven.. dit was nogal een onderzoek. Ik wist niet waar ik moest beginnen of waar ik moest zijn. Ik ga natuurlijk niet alles vertellen over mijn zoektocht maar een leuk weetje is dat het begon bij mijn moeder. Zij weet veel over stoffen en de leveranciers hier van. Dus allereerst vroeg ik haar om hulp. Uiteindelijk bleek het nog niet zo simpel te zijn, maar ik wilde het ontdekken, ik had een missie. Betaalbare en veilige aerial doeken maken! Soms voelde ik me net inspector gadget. Een vriendin zag mij op de bank met al mijn stoffen, ben je nu ook al stoffenhandelaar? Haha. Uiteindelijk vond ik een partner in Nederland en kon ik de doeken gaan verkopen! Nu bieden we ze in onze shop in alle kleuren aan tegen een ‘normaal’ tarief.

De opleiding.

De opleidingen bevat de theorie en praktijk van aerial yoga, in drie dagen leer je hoe je zelfstandig een aerial yoga les kunt verzorgen. Daarnaast zijn er twee verdiepingsmodules aerial thai en aerial massage.

Op de hoogte blijven van de activiteiten van de Aerial Academie Nederland? Volg ons op instagram: @aerialacademie


Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page