top of page
DSC05359.jpg
Black White Elegant Feminine Fashion Brand Logo (25).png

Welkom bij onze High-Intensity Pilates lessen - waar het moderne en eigentijdse samenkomen met de traditionele Pilates-principes voor een unieke en intense ervaring! Onze High-Intensity Pilates lessen zijn speciaal ontworpen om je lichaam naar een hoger niveau te tillen. We integreren moderne technieken en maken gebruik van gewichten, weerstand en de Reformers om je conditie te verbeteren, kracht op te bouwen en je spieren te vormen als nooit tevoren. In deze les komt het moderne en eigentijdse samen met de traditionele Pilates-principes voor een unieke en intense ervaring!

Het gebruik van Reformers voegt een extra dimensie toe aan onze High-Intensity Pilates lessen. Deze veelzijdige apparaten bieden weerstand en helpen je bij het bereiken van diepe spieractivatie. Onze deskundige instructeurs begeleiden je bij elke beweging en zorgen voor een veilige en effectieve training.

Naast het opbouwen van kracht en conditie, richten we ons op het vormgeven van je lichaam en het tonen van je spieren. Onze oefeningen zijn gericht op het versterken van de kern, het verstevigen van de armen, benen en billen, en het verbeteren van de algehele lichaamsvorm.

Alle voordelen op een rij:

Gebruik van gewichten en Reformers: We maken gebruik van gewichten of weerstand om de intensiteit van de krachttraining te verhogen, de Reformers voegen een extra dimensie toe, omdat je hiermee diepe spieractivering bereikt.

Gebruik van gewichten en Reformers: We maken gebruik van gewichten om je krachttraining naar een hoger niveau te tillen, terwijl de Reformers een extra dimensie toevoegen aan je Pilates-beoefening, waardoor je diepe spieractivering bereikt.

Spierconditie en lichaamsvorming: We richten ons niet alleen op kracht en conditie, maar ook op het beeldhouwen van je lichaam en het tonen van je spieren. Je zult merken dat je kern, armen, benen en billen steviger worden, en dat je lichaam een strakkere en getonede uitstraling krijgt.

Eigentijdse sfeer: We creëren een energieke en stimulerende sfeer in onze studio, waarbij we ons richten op plezier en enthousiasme terwijl je werkt aan je fitnessdoelen. Onze lessen zijn niet alleen uitdagend, maar ook leuk en motiverend.

Individuele begeleiding: Bij onze studio geloven we in de kracht van persoonlijke begeleiding. Onze instructeurs staan klaar om je te helpen met technische correcties en individuele aanpassingen om ervoor te zorgen dat je elke oefening op de juiste manier uitvoert. Op deze manier zijn de lessen altijd toegankelijk voor iedereen.

Bekijk al onze pilates lessen in Heerenveen op ons actuele rooster. 

Penseel Handschrift Facebook Omslag.png
Black White Elegant Feminine Fashion Brand Logo (16).png

Tijdens onze "Tighten and Tone" pilates lessen stimuleren we vooral de Slow twitch spiervezels, ook wel bekend als Type I spiervezels. Deze spiervezels zijn verantwoordelijk voor langdurige en uithoudingsgerichte activiteiten. Deze lessen helpen bij het versterken en vormgeven van de spieren, wat resulteert in een strakker en getoner uiterlijk. 

Tijdens onze lessen maken we gebruik van gevarieerde oefeningen om je spieren effectief te versterken en te vormen. We richten ons niet alleen op grote spiergroepen, maar ook op dieperliggende spieren om een algehele toning te bevorderen.

De voordelen op een rij:

  • Kracht en toning 

  • Toename van uithoudingsvermogen 

  • Verbeterde spierdefinitie

  • Minder belasting op gewrichten

DSC05180.jpg
DSC05427.jpg
Ik ben nu al een aantal jaren lid bij SAV, het leukste aan deze studio vind ik de verscheidenheid aan lessen, zo past er altijd iets bij je niveau en behoeftes. Mocht de pilates op woensdagavond mij een keertje niet passen dan stroom ik gemakkelijk eens even bij de yin yoga of de mix yoga les.

Daarnaast doe ik ook met veel plezier mee aan de small group training en de infrarood training, iedere week worden we daar weer opnieuw uitgedaagd wat betreft de verschillende kracht oefeningen. Daarnaast zijn de Sup lessen in de zomer ook echt een aanrader.

Naast de fijne locaties, schone ruimtes en fijne sfeer zijn de docentes zeer professioneel en dagen ze iedereen op de juiste manier uit!

Mocht je dus op zoek zijn naar een studio in Heerenveen en omgeving, dan is SAV zeker een aanrader!
Black White Elegant Feminine Fashion Brand Logo (18).png
bottom of page