top of page

Hot Yoga 

Onze yogastudio wordt verwarmd met infrarood panelen. Dit biedt niet alleen comfortabele warmte, maar het is ook gezond voor de spieren. De warme infrarood stralen hebben een ontspannen en therapeutische werking op ons lichaam. De infrarood stralen verwarmen niet de lucht, maar direct de deelnemers van de yogales. Deze intense warmte is aangenaam en brengt vele voordelen met zich mee.

Wij geven in onze studio in Heerenveen verschillende vormen van yoga in een verwarmde ruimte zoals:

- Hot Yin Yoga

- Hot Flow Yoga (Yin Yang)

- Hot Asthanga Yoga

- Hot Pilates

- Infrarood training

Voordelen van hot yoga:

Immuunsysteem

Hot yoga zal je immuunsysteem verbeteren en de bloedsomloop stimuleren. Je lichaam reageert op de warmte en de kou wanneer je afkoelt. Vervolgens maakt je lichaam antistoffen aan. Je lichaam maakt meer witte bloedcellen aan, waardoor je een betere weerstand tegen griep en verkoudheid ontwikkelt.

 

Afvalstoffen afvoeren

Je lichaam reageert flink op de warmte. Je lichaam werkt hard om af te koelen: je gaat zweten. Door de hoge temperatuur zetten poriën zich open en je bloedvaten verwijden. Je raakt niet alleen vocht kwijt, maar ook overtollig talg en ander vuil. Dit werkt reinigend en is gezond is je huid: het versterkt de beschermlaag en hydrateert de hoornlaag. Je huid wordt er ook echt sterker van. 

 

Conditie verbeteren

Je krijgt een betere conditie dan bij het beoefenen van dezelfde vorm van yoga in een gewone niet verwarmde ruimte. Het beoefenen van yoga in een verwarmde ruimte is zeer intensief. De hitte zal ervoor zorgen dat je hart sneller gaat kloppen om je lichaam af te koelen. En een hogere hartslag betekent een betere cardiotraining dan in een gewone niet verwarmde ruimte.

 

Long capaciteit verbeteren
Voor je gevoel denk je dat je moeilijker adem krijgt in een verwarde ruimte echter deze warmte geeft je juist de mogelijkheid om je longen te trainen om meer lucht vast te kunnen houden.  Een diepere ademhaling dwingt je juist om meer en dieper adem te halen dan normaal. Waardoor er meer zuurstof in de bloedstroom terechtkomt en tevens de andere organen worden bereikt.

 

Spieren en gewrichten ontspannen
Een verwarmde ruimte maakt het voor de spieren eenvoudiger om te ontspannen. De warmte maakt het mogelijk om je spieren verder en eenvoudiger op te rekken dan in een normale niet verwarmde ruimte.

Tarieven

De meeste deelnemers kiezen er voor om vaker dan één keer per week bij ons te trainen. Ze combineren dan yoga met bijvoorbeeld personal group training, pilates of een infrarood training.

 

Infrarood trainingen, Hot Yoga, Aerial yoga en Personal Group

Maand contract:     €13,50 per les  |  €58,- per maand  |  1 les per week

Half jaar contract:   €12,80 per les  |  €54,- per maand  |  1 les per week

Jaar:                      €12,00 per les  |  €52,- per maand  |   1 les per week

​​

Pakket voor onbeperkt lessen volgen. Geldig voor alle lessen:

Jaar:                      €82,- per maand

Half jaar                 €85,- per maand

Maand contract:     €87,- per maand 

Wanneer je een les niet kunt komen dan kun je gemakkelijk een andere les die week inplannen.

bottom of page