top of page
Y0Y_3695.jpg
Margriet-FotografieDSC_0184.jpg

Ik ben Savannah, eigenaresse van SAV en de Aerial Academie. Bij SAV geven wij dans, yoga en SUP lessen. Aeril Academie is een opleidingscentrum voor aerial yoga. Als hoogtepunt bracht ik in 2020 mijn kinderboek Saar en Siem - Als ons huisje breekt uit. 

 

Ik ben opgegroeid in Sint Nicolaasga, waar ik een fijne jeugd heb gehad met mijn ouders, zus en broertje. Onder de vleugels van mijn zus had ik vertrouwen genoeg om de wereld te ontdekken. Al snel werd duidelijk waar mijn talent lag, sporten. Vele jaren turnde ik op topniveau in Heerenveen en volgde ik een dansopleiding in Leeuwarden.

 

In mijn vrije tijd sport ik dan ook graag, vooral buiten sporten vind ik leuk. Surfen, Suppen, Moutainbiken, Wandelen en kracht trainen zijn mijn favoriete. Misschien kom ik nu over als een heel actief persoon maar nee, ik houdt ook erg van luieren en series kijken of lekker op de bank creatief bezig zijn op mijn laptop. 

 

Als voormalig topsporter weet ik wat hard werken is. Ik heb veel kennis over het fysieke lichaam maar ook over de psyche. Vandaar mijn interesse in beweging en ontspanningstherapie. Ik vind het dankbaar werk om mensen te helpen een meer vitaler leven te leiden. 

Ik geef in Heerenveen les op maandagavond, woensdagavond en vrijdagochtend. Al mijn lessen zitten vol. Wanneer je toch graag les van mij zou willen hebben kun je mij gerust mailen.

 

Opledingen:

Chivo - Fysiek Coachen

Chivo - Functioneel Coachen

Docent Yoga: Hatha, Yin, Aerial, Aerial Thai, Zwangerschapsyoga, Peuter, kleuter en kids

Docent Pilates: Aerial 

Docent Dans: Peuter, kleuter en kids

IMG-20200908-WA0004.jpg

Mijn naam is Allysa en ik ben yoga docente bij SAV. 

 

Ik vind het heerlijk om boeken te verslinden, dansjes te doen en spelletjes. Ik houd van gezelligheid, maar kan ook enorm blij worden van me-time. 

 

Dansen is altijd een grote passie van mij geweest en ik vind het belangrijk dat je je leert uit te drukken en om emoties te tonen en kan er dan ook enorm van genieten om te zien hoe dit gebeurd tijdens de danslessen. Dansen is voor mij een uitlaatklep en pure magie.

 

Yoga heeft mij veel rust gebracht en ik vind het dan ook prachtig om dit te kunnen overbrengen op anderen. Yoga is voor iedereen, het maakt niet uit hoe oud of lening je bent, man of vrouw, het gaat om de innerlijke reis die je maakt tijdens het beoefenen. Eventjes terug naar jezelf!

Y0Y_3695.jpg
image0.jpeg

Hallo! Mijn naam is Kynan de Vries ik ben 19 jaar en kom uit Oudehaske. Ik ben op dit moment bezig

met HBO AD Sport op de Hogeschool Windesheim in Zwolle, met als profiel ondernemer. Ik verzorg de fitness lessen op zaterdag ochtend. 

Ik doe al fitness sinds mijn 15e, naast dat ik fitness heel leuk vond, vond ik informatie opzoeken en mensen helpen met fitness nog leuker. Mijn passie groeide zo ver uit dat ik ben begonnen met een sport opleiding en zelf een sport ondernemer wil worden in de fitness branche.

 

Naast fitness vind ik het leuk om te koken, nieuwe sporten te proberen en mijn kennis te verbreden op het gebied van sport en voeding.

 

Hopelijk zie ik jullie snel!

Groetjes Kynan de Vries

Ik ben Fleur, het liefst heb ik altijd mensen om mij heen. Ik houd ervan om leuke dingen te doen met mijn familie en vrienden. Nieuwe mensen leren kennen en nieuwe vriendschappen sluiten vind ik altijd heel erg leuk, ik ben uit mezelf dan ook erg sociaal en spontaan. Ik ben altijd heel snel enthousiast over dingen en hou er van om dingen te gaan ondernemen. Ik moet altijd wat te doen hebben en heb het dan ook altijd heel druk.

 

Mijn hele leven is dansen al mijn grote passie geweest. Het is begonnen toen ik in groep 3 zat en daarna is het nooit meer weg gegaan. De momenten waarop ik deze passie mag delen met andere mensen geniet ik heel erg veel van. Op het podium staan en je eigen ding doen is geweldig. Les geven en de kinderen iets leren waar jezelf zo veel plezier in hebt vind ik het leukste om te doen.

Ik op mijn 14de begonnen met stage lopen bij Savannah. Daarna kreeg ik een berichtje of ik terug wou komen om samen met haar les te gaan geven. Dit aanbod heb ik aangenomen. Inmiddels verzorg ik ook de SUP lessen en tours. Nog altijd ben ik heel blij dat ik mijn stage bij Savannah heb gelopen en dat ik zo in dit wereldje ben gerold. Ik heb van mijn passie mijn baan kunnen maken, naja mijn bijbaan dan hihi!

 

bottom of page