top of page
DSC05120.jpg
sav_17.jpg

Ik ben Savannah, eigenaresse van SAV Health Boutique Heerenveen en de Aerial Academie. Aerial Academie is een opleidingscentrum voor aerial yoga. Als hoogtepunt bracht ik in 2020 mijn kinderboek Saar en Siem - Als ons huisje breekt uit. 

 

Ik ben opgegroeid in Sint Nicolaasga, waar ik een fijne jeugd heb gehad met mijn ouders, zus en broertje. Onder de vleugels van mijn zus had ik vertrouwen genoeg om de wereld te ontdekken. Al snel werd duidelijk waar mijn talent lag, sporten. Vele jaren turnde ik op topniveau in Heerenveen en volgde ik een dansopleiding in Leeuwarden.

 

In mijn vrije tijd sport ik dan ook graag, vooral buiten sporten vind ik leuk. Surfen, Suppen, Moutainbiken, Wandelen en kracht trainen zijn mijn favoriete. Misschien kom ik nu over als een heel actief persoon maar nee, ik houdt ook erg van luieren en series kijken of lekker op de bank creatief bezig zijn op mijn laptop. 

 

Als voormalig topsporter weet ik wat hard werken is. Ik heb veel kennis over het fysieke lichaam maar ook over de psyche. Vandaar mijn interesse in beweging en ontspanningstherapie. Ik vind het dankbaar werk om mensen te helpen een meer vitaler leven te leiden. 

Ik geef in Heerenveen les op maandagavond, woensdagavond en vrijdagochtend. Al mijn lessen zitten vol. Wanneer je toch graag les van mij zou willen hebben kun je mij gerust mailen.

 

Opledingen:

Chivo - Fysiek Coachen

Chivo - Functioneel Coachen

Docent Yoga: Hatha, Yin, Aerial, Aerial Thai, Zwangerschapsyoga, Peuter, kleuter en kids

Docent Pilates: Aerial 

Docent Dans: Peuter, kleuter en kids

DSC05192.jpg
DSC05205.jpg
DSC05344.jpg

Mijn naam is Chelsea Starke en ik ben verheugd om jullie mee te nemen op een reis naar balans, kracht en innerlijke rust. Ik ben een gepassioneerde docent en ervaren in het begeleiden van mensen op hun vitaliteitspad.

 

Als je kijkt naar yoga dan ligt mijn expertise in yin en aerial yoga. Of je nu een beginner bent die de basisprincipes van yoga wil leren, of een ervaren yogi die zijn/haar praktijk wil verdiepen, bij mij ben je aan het juiste adres. Ik heb al veel mensen geholpen met het vinden van hun innerlijke rust en het verbeteren van hun fysieke en mentale welzijn. Ik geloof dat yoga niet alleen een fysieke oefening is, maar ook een manier om dieper met jezelf te verbinden en in harmonie te komen met de wereld om ons heen.

Naast het vinden van ontspanning kan ik mensen ook helpen bij het versterken van hun lichaam. Hiervoor zet ik graag verschillende pilatestechnieken in. Pilates is in mijn ogen een goed fitnessysteem waarmee je je lichaam en houding goed onderhoud. In mijn lessen kun je veel oefeningen verwachten die zich richten op een sterke core, de kern van ons lichaam.

 

Mijn lessen zijn toegankelijk, dynamisch en afgestemd op de behoeften van elke individuele deelnemer. Of je nu wilt werken aan flexibiliteit, kracht, stressvermindering of innerlijke balans, ik bied begeleiding en ondersteuning om je doelen te bereiken.

 

Ik vind het belangrijk dat mijn deelnemers zich veilig, gezien en ondersteund voelen in mijn lessen. Mijn doel is om een positieve en inclusieve omgeving te creëren waarin iedereen zich welkom voelt, ongeacht hun leeftijd, achtergrond of lichamelijke conditie.

 

Ik kijk ernaar uit om met jou samen te werken en je te begeleiden op jouw unieke yogareis. Laten we samen ontdekken hoe yoga jou kan helpen groeien, bloeien en stralen!

 

Liefs 

Chelsea

 

DSC04944.jpg

Mijn naam is Jacqueline,

Geboren en opgegroeid in een leuk gezin in Heerenveen en woon nu alweer vier jaar in Oudehaske. Thialf, het buitenzwembad, de atletiekbaan, de Telle, de Kamp, de tennisbaan, Oranjewoud en het Woutersbergje, het water in Friesland en vele sportvelden waren de locaties waar ik vroeger veel te vinden was. Ik heb mijn dochter gelukkig ook deze sportieve activiteiten mee kunnen geven in Heerenveen. Altijd in beweging.

Ik werk als zelfstandige en geef persoonlijke coaching/training, yin yoga, suplessen, begeleiding bij problemen in de sensomotoriek en dit voor alle leeftijden.

Pas op latere leeftijd heb ik de opleidingen kunnen doen die ik, als ik terugkijk liever eerder had gedaan.

Na een nare periode van ernstige ziekte in 2006, waarbij mijn vooruitzichten niet zo vrolijk waren ben ik yin yoga gaan doen in Sneek bij het instituut dat nu de Yin Association is. Wat dat mij heeft gebracht was zo bijzonder dat mijn hart al voelde, ik wil dit andere mensen ook laten meemaken. Het resultaat is geworden dat ik na een opleiding nu zelf lessen kan geven.

Ook heb ik met veel plezier een hbo-deel opleiding sensorische informatieverwerking gevolgd. Sensorische informatieverwerking is de samenwerking tussen waarnemen (zien, horen, voelen, proeven en ruiken) en bewegen. Wanneer deze samenwerking goed is, is doelgericht bewegen geen probleem. Veel bewegingsproblemen komen echter door een verstoorde sensorische informatieverwerking. Ik heb geleerd om deze problemen te analyseren en een aangepast bewegingsprogramma te maken zodat verbetering mogelijk is.

Om trainingen te kunnen en mogen geven heb ik de opleiding tot personal trainer gedaan en inmiddels heb ik al een mooie ervaring in lesgeven. Mijn eigen sportieve basis is opgebouwd door verschillende sporten beoefend te hebben zoals atletiek, schaatsen, volleybal, zwemmen, surfen, waterskiën, triatlon, fitness, yoga, spinning, wielrennen, tennis en verdedigingssport.

Hoe ik met Savannah in contact ben gekomen zodat ik nu lessen geef bij Metsav? Ik werd uitgenodigd om mee te gaan suppen met een groepje waar een uitvaller was. Savannah en ik raakten in gesprek tijdens het suppen, wij hadden elkaar al eens ontmoet op de buurt in Oudehaske, en bleken wel

dezelfde kernwaardes te hanteren, sportiviteit, aandacht en vertrouwen. Het suppen eindigde met een windkracht 5 en het was een geploeter om weer bij de steiger te komen. Afgesproken dat ik een keer bij Lokaal 52 zou komen kijken en daar ben ik nu alweer langere tijd met veel plezier aan het lesgeven nu.

Mijn lessen zijn vooral een combinatie van kracht en ontspanning. Mijn doel is om iedereen dat te geven in lessen wat bij hem of haar past, ieder mens is uniek en het persoonlijk beoordelen wat past bij iemand, ook momenten in het leven maken verschil, dat maakt het werk mooi en daar zit voor mij ook de uitdaging in. Het werken met kleinere groepen maakt dit ook mogelijk.

- Jeacqueline Personal trainer, yoga en pilates docente bij SAV

 

DSC04906.jpg

Hallo! Mijn naam is Kynan de Vries ik ben 19 jaar en kom uit Oudehaske. Ik ben op dit moment bezig

met HBO AD Sport op de Hogeschool Windesheim in Zwolle, met als profiel ondernemer. Ik verzorg de fitness lessen op zaterdag ochtend. 

Ik doe al fitness sinds mijn 15e, naast dat ik fitness heel leuk vond, vond ik informatie opzoeken en mensen helpen met fitness nog leuker. Mijn passie groeide zo ver uit dat ik ben begonnen met een sport opleiding en zelf een sport ondernemer wil worden in de fitness branche.

 

Naast fitness vind ik het leuk om te koken, nieuwe sporten te proberen en mijn kennis te verbreden op het gebied van sport en voeding.

 

Hopelijk zie ik jullie snel!

Groetjes Kynan de Vries

DSC04944.jpg
bottom of page