top of page
Sup cub oranje.png

SUP LESSEN

SUP VERHUUR

WORKSHOPS

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan is een SUP les bij de SUP Club Friesland helemaal iets voor jou en ben je bij onze school aan het juiste adres. De SUP Club Friesland organiseert verschillende SUP activiteiten voor jong en oud. In de zomer gebruiken wij het waterrijk natuurlandschap van Friesland en is ´t Nannewiid onze vaste speeltuin. In de winter gaan we naar binnen en bieden we indoor SUP activiteiten in Sportstand Heerenveen aan. Zo kunnen we het hele jaar door genieten van deze leuke sport!

Bij ons kun je terecht voor:

- SUP Fitness

- SUP Yoga

- Ouder en kind SUP yoga

- SUP Yoga voor kinderen

- Ouder en kind SUP bootcamp

- SUP Clinic

- SUP lessen

- SUP tochten

- SUP verhuur

-  Privé SUP workshops (vrijgezellenfeest, familiefeest etc.)

reindert.png

Reindert, SUP & SURF instructeur

Ik ben een fanatieke en enthousiaste watersporter.  Ik ben toegankelijk en vind het belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen tijdens de lessen en daarbuiten. Iedereen is welkom en gelijkwaardig. Vanuit deze vertrouwensbasis is er altijd groei te realiseren.

IMG-20210411-WA0000.jpg

SUP (Yoga) Instructeur

Samen bewegen, Samen plezier maken en genieten van de natuur. Wanneer ik Op, bij, naast, of onder het water ben krijg ik altijd een fijn gevoel. Ik word rustig wanneer ik lekker kan dobberen, de wind door mijn haren gaat en wanneer mijn handen zacht over de bovenkant van het water gaan.

Floor.jpg

SUP instructeur

In de natuur op het water kom ik tot rust en voel ik de vrijheid om mij heen. In combintatie met bewegen wat mij gelukkig maakt, is suppen voor mij de ideale bezigheid. 

bottom of page