top of page

SUP  Clinics

Op zoek naar een sportief uitje met vrienden, familie of collega's? Wij geven verschillende workshops voor groepen vanaf 4 persoenen.

SUP Clinic.

In deze SUP Clinic behandelen we de basics van het SUPPEN. Deze clinic is toegankelijk voor iedereen met of zonder ervaring. 

SUP Tour.

Onder begeleiding van een instructeur maakt u samen met uw familie, vrienden of collega's een mooie tour door ieder gewenst gebied.

Mindful SUP.

Onder begeleiding van een instructeur maakt u samen met uw familie, vrienden of collega's een mooie SUP tocht in een door u gekozen gebied. Er wordt veel aandacht besteed aan de omgeving, het doel is om helemaal tot rust te komen. 

SUP Yoga.

Yoga oefeningen op een wiebelend board, balancerend op het water. SUP yoga klinkt misschien uitdagend voor je balans, maar het is vooral ook heel ontspannend, leuk en een unieke ervaring. Onze SUP Yoga lessen zijn toegankelijk voor iedereen met of zonder SUP ervaring.

SUP Bootcamp

Een bootcamp met oefeningen op het water en aan vaste land. Uitdagend en leuk voor iedereen! Onze SUP bootcamp is geschikt voor iedereen met of zonder ervaring. 

Locaties.

Wij suppen op het Nannewiid in Oudehaske.
 

Reserveren.

Tijd en datum reserveren via 0654977994 of info@healthboutiqueheerenveen.nl

Prijzen.

€25,- per persoon excl. board (vanaf 4 personen)

€35,- per persoon incl. board (vanaf 4 personen)

 

bottom of page