top of page
DSC05450.jpg

Met Personal Group Training ervaar je de voordelen van een personal trainer, maar je hebt ook te maken met de gezelligheid van trainen in een klein groepsverband. De personal training is voor iedereen toegankelijk. Je werkt intensief samen en gaat alle voordelen ervaren. De voordelen van de personal group training zijn als volgt:

 

- Je bepaald samen met je trainer je eigen persoonlijke doel

- Je kunt trainen op verschillende niveaus, passend bij jouw persoonlijke doel

- Het is een persoonlijke, afwisselende en motiverende trainingsmethode

- Trainen in gezelschap is gezelliger en je maakt samen plezier

- Optimaal resultaat behalen

- Binnen en buiten trainen is beide mogelijk bij personal group training

Bodywork is een Personal Group Training die zich richt op het sterker maken van het hele lichaam. Zowel kracht, mobiliteit als stabiliteit komen aan bod. Dit resulteert in een strak lichaam, platte buik, stevige billen en sterkere bovenbeen- en rugspieren. De training verbeterd de houding en conditie. Tijdens deze les gebruiken we gewichten om de oefeningen te verzwaren.

 

Wil jij werken aan een vitaal en strak lichaam en zoek je hier begeleiding in? Wil jij leren kracht trainen en vind jij de kwaliteit hier van belangrijk? Heb je behoefte aan veel persoonlijke aandacht en wil je trainen in een prettige sfeer? Dan is deze les misschien iets voor jou.

Personal Group Training

Waiting Room
DSC05369.jpg

INFRAROOD
TRAINING

DSC05182.jpg

CLASSIC PILATES

DSC05372.jpg

HIGH INTENSITY
PILATES

Ik ben nu al een aantal jaren lid bij SAV, het leukste aan deze studio vind ik de verscheidenheid aan lessen, zo past er altijd iets bij je niveau en behoeftes. Mocht de pilates op woensdagavond mij een keertje niet passen dan stroom ik gemakkelijk eens even bij de yin yoga of de mix yoga les.

Daarnaast doe ik ook met veel plezier mee aan de small group training en de infrarood training, iedere week worden we daar weer opnieuw uitgedaagd wat betreft de verschillende kracht oefeningen. Daarnaast zijn de Sup lessen in de zomer ook echt een aanrader.

Naast de fijne locaties, schone ruimtes en fijne sfeer zijn de docentes zeer professioneel en dagen ze iedereen op de juiste manier uit!

Mocht je dus op zoek zijn naar een studio in Heerenveen en omgeving, dan is SAV zeker een aanrader!
Black White Elegant Feminine Fashion Brand Logo (18).png
bottom of page